Ehdota nimeä Lahden uudelle kirjastoautolle!

Kirjastoautot Eepos ja Pegasos edustamassa Lahden Satamassa.

Lahden kaupunginkirjaston uusi kirjastoauto on pian valmiina palvelemaan kaupunkilaisia. Nyt sinulla on mahdollisuus ehdottaa tälle ympäristöystävälliselle ajoneuvolle nimeä 7. elokuuta asti.

Kestävää kehitystä sähköllä

Lahdessa rakennetaan parhaillaan uutta täyssähköistä kirjastoautoa, joka tukee kirjaston sitoutumista kestävään ja ympäristöystävälliseen palvelukehitykseen. Tämä moderni ajoneuvo tulee vahvistamaan kaupungin vihreää profiilia ja tarjoamaan esteetöntä palvelua kaikille kaupunkilaisille.

Näin osallistut nimikilpailuun

Kaikilla on mahdollisuus osallistua nimikilpailuun ja ehdottaa nimeä uudelle kirjastoautolle 24. heinäkuuta – 7. elokuuta 2024. Nimiehdotuksia voi jättää seuraavilla tavoilla:

  • Verkossa: Jätä ehdotuksesi kaupunginkirjaston verkkosivuilla.
  • Sosiaalisen median kautta: Kommentoi nimiehdotuksesi Lahden kirjaston sosiaalisen median kanavilla aiheeseen liittyvään julkaisuun.
  • Paikan päällä kirjastoissa: Jätä nimiehdotuksesi kaikissa Lahden kirjastoissa sekä kirjastoauto Pegasoksessa 1. elokuuta alkaen.

Osallistuneiden kesken arvotaan Lahden kirjaston periaatteiden mukaisia kestäviä palkintoja, ja paras nimiehdotus palkitaan erikseen.

Ekologinen ja esteetön ratkaisu

Lahden nykyiset kirjastoautot, Eepos ja yhä reiteillään ajava Pegasos, ovat tulleet käyttöikänsä päähän ja poistuvat vähitellen käytöstä. Uuden kirjastoauton on tarkoitus ottaa niiden paikan ainoana kirjastoautona Lahdessa syksyllä 2024. Sähköllä kulkeva auto on matalalattiabussi, mikä tekee siitä esteettömän ja kaikille saavutettavan.

Aikaisemmat kirjastoautot Eepos ja Pegasos saivat myös nimensä nimikilpailun kautta, ja perinne jatkuu nyt uuden auton myötä. Pegasos palaa reiteilleen elokuun alussa, mutta syksyllä valta siirtyy uudelle, nimikilpailun kautta nimetylle kirjastoautolle.

Osallistu siis nimikilpailuun ja auta antamaan Lahden uudelle kirjastoautolle sen arvoinen nimi!

Lahden uutiset – Karri Sakara

Etusivulle

Translate »
RSS
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram
URL has been copied successfully!