Yrittäjä Eeva Laajoki aloittaa uuden ravintolan Lahden kaupungintalolla

Eeva Laajoki

Monipuolinen kokemus kahvila-, ravintola- ja catering-alalta

Eeva Laajoki, jolla on vuosien monipuolinen kokemus kahvila-, ravintola- ja catering-palveluista, on valittu Lahden kaupungintalon uudeksi ravintoloitsijaksi. Hän perustaa tätä varten uuden yrityksen nimeltä Ravintola Eliel. Ravintola avautuu syksyllä tarjoten lounas-kahvilapalveluita ja toimii tilausravintolana muina aikoina. Laajoella on yksinoikeus kaupungintalon tilaustarjoiluihin.

Luotettava yrittäjä kaupungintalon palveluksessa

Lahden kaupungin henkilöstöjohtaja ja konsernihallinnon johtaja Mira Keitaanranta on tyytyväinen valintaan. “Saamme upeaan ja historialliseen kaupungintaloomme luotettavan yrittäjän, jonka monipuolinen kokemus edistää ajatusta kaikkien kaupunkilaisten yhteisestä kaupungintalosta. Lounasmahdollisuus taas tukee kaupungintalon työntekijöiden hyvinvointia,” hän iloitsee.

Valinta suorahankinnalla

Laajoki valittiin tehtävään suorahankinnalla. Kaupunki oli kilpailuttanut kaupungintalon ravintolapalvelut avoimella kilpailutuksella kahdesti ilman tulosta. Loppukeväällä kaupunki aloitti neuvottelut Laajoen kanssa, joka oli lähestynyt kaupunkia omalla aloitteellaan.

Neuvottelut käytiin hyvässä yhteistyössä, eikä alkuperäisen kilpailutuksen ehtoja muutettu olennaisesti.

Ainoastaan vesimaksun sisältyminen vuokraan lisättiin sopimukseen.

 

Laajan kokemuksen yrittäjä

Laajoen valintaa tukivat hänen laaja kokemuksensa ja pitkäaikainen toiminta alalla. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2007 ja pyörittänyt useita menestyksekkäitä yrityksiä, kuten Bus Burger Oy, Kaapinlähteen Kievari Oy ja Ravintola Piilo (Family Gelato Oy).

Lahden kaupungintalon ravintola.
Lahden kaupungintalon ravintola.

“On hienoa aloittaa yritystoiminta näin upeissa puitteissa ja keskeisellä paikalla. Toivon, että kaupungin oman henkilökunnan lisäksi kaikki lahtelaiset löytävät meidät lounaalle ja kahville,” Laajoki kommentoi.

 

Ravintola Eliel Lahden kaupungintalolla tarjoaa lounas-kahvilapalveluita ja toimii tilausravintolana. Eeva Laajoen kokemus kahvila-, ravintola- ja catering-alalta tuo uusia tuulia Lahden kaupungin palveluihin. 

 

Lahden uutiset – Karri Sakara

Etusivulle

 

 

Translate »
RSS
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram
URL has been copied successfully!