{

Lahden maauimala juhlii 50-vuotista taivaltaan avajaisilla ja musiikilla

Lahden maauimala 50-Vuotta. Kuva: Lahden kaupunki.

Lahden legendaarinen maauimala täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 50 vuotta, ja juhlapäiväksi on varattu tiistai 28. toukokuuta. Avajaisia vietetään arvokkaasti klo 6.30 alkaen, ja päivä huipentuu Sinfonia Lahden musiikilliseen esitykseen klo 17. Uimareita viihdyttää orkesterin trio, tuoden iloa ja tunnelmaa altaalle.

Avajaiset ja musiikkitunnelmaa

Lahden maauimala avaa porttinsa juhlavuoden kunniaksi klo 6.30, kun kaupungin liikuntajohtaja Aleksi Nyström toivottaa vieraat tervetulleiksi. Avajaisten kruununa esiintyy Sinfonia Lahden trio HuiHai klo 17.05–18.00 tarjoten uimareille ainutlaatuisen kokemuksen. Konsertti on osa Sinfonia Lahden Bongaa oma konserttisi -sarjaa, jossa musiikki tuo kaupunkilaisille iloa arjen keskelle.

Sinun mainoksesi tähän? Mainosta yritystäsi todella edullisesti, ja tavoita yli 350000 lukijaa!

Kesäohjelmaa ja historian havinaa

Maauimalan juhlavuoden kunniaksi tarjolla on monipuolista ohjelmaa koko kesän ajan. Järjestetään lasten uimakouluja, Wibit-vesiesterataa, sekä vesi- ja jääturvallisuuskoulutusta. Kesäkauden kohokohtana on pool party lauantaina 10. elokuuta klo 15–17.

Maauimala avasi ovensa yleisölle keskeneräisenä 18. toukokuuta 1974. Historiaansa kunnioittaen maauimala tarjoilee kävijöilleen muisteloita menneiltä vuosikymmeniltä, samalla kun se katsoo rohkeasti kohti tulevaisuutta.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Vaikka maauimala onkin kestänyt aikaa, se kaipaa päivitystä teknisten rakenteidensa ja järjestelmiensä osalta. Liikuntajohtaja Aleksi Nyström kertoo, että kaupungin liikuntapaikkasuunnitelma on viimeistelyssä, johon sisältyy myös vesiliikunnan kokonaiskuva Lahdesta. Tulevaisuuden suunnitelmat etenevät lautakuntakäsittelyyn kesäkuussa.

Aukioloajat ja lisätiedot

Maauimala on avoinna arkipäivisin maanantaista torstaihin klo 6.30–20 ja perjantaisin klo 10–20. Viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17. Lisäksi aukioloajoissa on poikkeuksia juhlapyhinä ja erityistapahtumien yhteydessä. Tarkemmat tiedot aukioloajoista, uimakouluista ja hinnastoista löytyvät Lahden kaupungin verkkosivuilta osoitteesta lahti.fi/maauimala.

Lahden maauimala jatkaa perinteikkäänä kesäkohtauspaikkanaan, tarjoten upeita muistoja ja elämyksiä kaikille kävijöilleen.

Maauimalan aukioloajat, uimakoulut ja hinnastot löydät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta lahti.fi/maauimala.

Lahden uutiset – Karri Sakara

Translate »
RSS
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram