{

Klassikkojen kunniaa: Lahden Nostalgiaviikko

Lahden nostalgia viikko.

Lahden keskustaan kokoontuu huhtikuun 29. päivästä toukokuun 5. päivään värikäs joukko menneisyyden tunnelmia ja nostalgisia fiiliksiä. Lahti City ry:n järjestämä Nostalgiaviikko tarjoaa paikallisille ja matkailijoille tilaisuuksia ja tapahtumia, jotka herättävät muistoja menneiltä ajoilta ja tuovat esiin kaipausta menneisyyteen.

Mitä Nostalgia Oikein Onkaan?

Nostalgia on enemmän kuin pelkkä kaipaus menneeseen – se on tunne, joka yhdistää ihmisiä menneiden kokemusten kautta. Se voi olla positiivinen tunne, joka tuo esiin lämpimiä muistoja ja luo emotionaalista yhteyttä omaan historiaan. Nostalgia synnyttää tunnelmia, jotka voivat herätä erilaisissa tilanteissa ja yllättäen, olipa kyseessä sitten musiikki, maut, taide tai ympäristö.

Classic Motorshow: Klassikkojen Kokoontumispaikka

Nostalgiaviikon päätapahtuma, Classic Motorshow, kerää Lahden messukeskukseen satoja museoikäisiä ajoneuvoja. Vuoden 2024 teema painottuu pieniin ajoneuvoihin, jotka kutsuvat kävijät matkalle menneisiin vuosikymmeniin. Tämä on tilaisuus, jossa voi kokea menneiden aikojen ajonautintoa ja yhdessäolon tunnelmaa.

Nostalgiaviikon Tarjonta

Nostalgiaviikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka tempaa mukaansa niin paikalliset kuin matkailijatkin. Visit Lahti esittelee kaupungin nähtävyyksiä ja tarjoaa vinkkejä vierailijoille Classic Motorshow’n teeman mukaisesti. Kaikki ovat tervetulleita liittymään mukaan teemaan omilla tempauksillaan, tapahtumillaan ja kampanjoillaan.

Miten Voit Osallistua?
  • Musiikin Voima: Elävä musiikki ja vanhat levyt herättävät vahvoja tunteita ja liittävät ne tiettyihin aikoihin ja tapahtumiin.
  • Maut Menneisyydestä: Tarjoa nostalgisia annoksia tai juomia, jotka vievät maistelijat aikamatkalle menneisyyteen.
  • Taiteen Lumo: Mm. taide-esittelyjä, lauluja, leikkejä tai tanssia, jotka nostavat esiin menneiden aikojen tunnelmia.
  • Historian Henki: Paikkojen tarinoita menneisyydestä ja herätä muistoja kuvien, tekstien tai sanoin.
  • Vuosi Vuodelta: Juhli eri vuosikymmenten teemoja ja tuo esiin vappuperinteitä rohkeasti.
  • Taitojen Siirto: Tarjoa tilaisuus oppia vanhoja taitoja tai jakaa tietoa menneiltä sukupolvilta.
  • Ympäristön Lumo: Luo nostalgiateemaa niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä – kaduilla, liiketiloissa ja somessa.
Vanha Lahden torikahvila.

Lahden Nostalgiaviikko on mahdollisuus yhdessä jakaa menneisyyden muistoja ja luoda uusia, jotka kantavat meitä kohti tulevaisuutta. Tule mukaan ja koe Lahden historian henki!

Lähde mukaan tuottamaan omaa ohjelmaa, tempausta, tuotteita tai palveluja Nostalgiaviikolle

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ

Katso nostalgiaviikon tarkemmat aikataulut, paikat ja ohjelma TÄSTÄ!


Whatsapp

Tilaa ja ota seurantaan Lahden uutisten Whatsapp kanava ILMAISEKSI! Alueelliset uutisjutut suoraan puhelimeesi. Kutsu myös sukulaiset, tuttavat ja kaverit liittymään kanavalle.

Tilaa kanava klikkaamalla puhelimellasi TÄSTÄ!

Lahden uutiset – Karri Sakara

Etusivulle

Translate »
RSS
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram