{

Messilässä aloitetaan uuden sillan rakentaminen

Messilän silta. Kuva: Hämeen sanomat

Uuden sillan rakentaminen Hollolassa, Messiläntien varrella, on merkittävä askel alueen ulkoilu- ja virkistysreitin kehittämisessä. Huhtikuun puolivälistä alkaen aloitetaan väliaikaisen sillan purkaminen, joka on toiminut väliaikaisena ratkaisuna kevyenliikenteen ylitykseen. Tämä väliaikainen silta on palvellut ulkoilijoita Messilän hiihtokeskuksen ja leirintäalueen välillä, mutta sen tilalle rakennetaan nyt pysyvämpi ratkaisu.

Uuden sillan rakentaminen tapahtuu huhti-lokakuun aikana, mikä vaikuttaa liikenteeseen alueella. Messiläntie pysyy avoinna työn aikana, mutta liikennejärjestelyjä joudutaan tekemään. Aluksi vain toinen kaista on käytettävissä, ja liikennevalot ohjaavat liikennettä. Kun uuden sillan rakentaminen alkaa, liikenne ohjataan kiertotielle sillan itäpuolelle.

Väliaikaisen sillan purkamisen ja uuden rakentamisen tarkoituksena on korjata marraskuussa vaurioitunut kevyenliikenteen silta, joka aiheutti häiriötä alueen ulkoilijoille. Vaikka rakennustyöt saattavat aiheuttaa lyhytaikaista haittaa, pyrimme minimoimaan häiriöt ja varmistamaan, että alueen ulkoilureitit ovat jatkossakin turvallisia ja toimivia. Kiitämme kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tämän kehitystyön aikana.

Lahden uutiset – Karri Sakara

Translate »
RSS
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram