{

Vt 12 päällystystyö saattaa ruuhkauttaa liikennettä eteläisellä kehätiellä

Kehätie avattiin liikenteelle vuoden 2020 joulukuussa yhtä päällystekerrosta vajaana. ”Kuten alun perin suunniteltiin, toteutetaan viimeinen hankkeeseen kuuluva päällyste, kovaa kulutusta kestävä asfalttikerroskerros, heinä- ja elokuun aikana.

Työt käynnistyvät Soramäen eritasoliittymän alueelta käytössä olleen päällystekerroksen urapaikkauksilla ja jatkuvat siitä eteenpäin kohti Kujalaa ensin vanhojen päällysteiden korjauksilla ja edelleen viimeisen asfalttikerroksen vedolla”, kertoo projektipäällikkö Juha-Pekka Hämäläinen.

Työt käynnistyvät 17.7. alkaen ja pääosa töistä toteutetaan ilta- ja yötöinä klo 18−06 välisenä aikana. Kehätien kaksiajorataisella osuudella Okeroisten ja Kujalan välillä on mahdollista, että päällystyksiä toteutetaan myös päiväsaikaan. Kehätien lisäksi päällystystöitä tehdään kehätien poikittaisilla väylillä, kuten Riihimäentiellä ja Ala-Okeroistentiellä. Kaikilla töillä on säävaraus.

Kehätien yksiajorataisella osuudella Soramäen ja Okeroisten välillä päällystystyöt aiheuttavat myös merkittävää liikennehaittaa. Töiden ajaksi suljetaan työskentelykaista ja liikenne ohjataan liikennevaloin ajosuunta vuorotellen vapaana olevan kaistan kautta. Kehätien kaksiajorataisella osuudella Okeroisten ja Kujalan välillä liikenne ohjataan aina vapaan kaistan kautta työkohteen ohi, mutta näiltäkin osin viivästyksiin kannattaa varautua matka-aikoja suunnitellessa. Kaikki päällystystyöt pyritään saamaan valmiiksi elokuun loppuun mennessä.

Lähde:Hollola.fi

Translate »
RSS
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram